Radio Norge

Radio Norge er kjent for de fleste og trenger knapt noen introduksjon, men for utenforstående kan det være greit å gå i dybden på det de har å by på. Kanalen er en favoritt blant musikkelskere, da de er kjent for å spille musikk fra tiår tilbake så vel som nye låter. Faktisk er slagordet deres «Variert musikk fra 4 tiår». Derfor er det fint å kunne skru over på Radio Norge når du er på biltur. Der enkelte kanaler skal være så hippe ved bare å spille det nyeste på markedet, finnes det nok av lyttere som setter pris på at en gammel slager dukker opp på radioen når de minst venter det.

Allsang i bilen er en tendens blant mange uansett, og Radio Norge kan nok ofte ta æren for at stemningen i bilen blir skrudd opp noen hakk når nostalgiske låter som The Final Countdown av Europe kringkastes over DAB-nettet. Mange er enige om at valg av låter hos denne kanalen sjelden skuffer. Musikk er dog langt ifra det eneste Radio Norge har å by på. Det finnes flust av gode og underholdende programmer det er verdt å få med seg.

Siri og de gode hjelperne

Har du hørt på Siri og de gode hjelperne? I dette programmet hjelper programleder Siri Kristiansen med alle slags problemer folk måtte ha, enten det være seg problemer med kjærligheten, familie, jobbkolleger, andre meningsfeller og hverdagslige ting for øvrig. I hver episode – som sendes hver lørdag og søndag fra klokken 09.00 til 11.00 – har hun med seg to nye kjendiser som bistår i rådgivningen.

Morgenklubben med Loven & Co

Dette programmet gir en god start på dagen, og holder på i tre timer fra klokken 06:00. Her får du bra musikk og siste nytt, levert av akkurat passelig entusiastiske programledere som gjør det de kan for å hjelpe deg med å starte dagen samt sitte igjen med et smil om munnen. For mange av oss er det nettopp Morgenklubben med Loven & Co som skal til for at vi kvikner til. Aktuelle hendelser blir levert med humor, og de ulike programlederne kommer også med innslag av underholdning.

De ovennevnte programmene, i tillegg til flere andre, kan høres på podcast dersom du skulle gå glipp av dem live. Det er selvfølgelig noe annerledes å høre det live på radio, og det er litt av grunnen til at enkelte av oss klarer å stå opp tidlig for å få med oss Morgenklubben under sendetiden.