Radio-apper

Nå for tiden er det mange norske radiostasjoner som har tatt det kloke valget å utvikle egne apper, slik at lytterne enkelt kan høre på radio fra mobilnettet. Dette har gjort det å høre på radio enklere for mange, og du trenger ikke investere i DAB-radio. For å kunne være konkurrerende på markedet har mange radiostasjoner valgt i hive seg på trenden, og mange kan skilte med apper som er mer enn tilfredsstillende.

Det skal sies at radio-apper ikke nødvendigvis lever opp til for eksempel DAB og FM på absolutt alle plan, men de er likevel vel verdt nedlastingen. Dessuten er de åpenbart kommet for å bli. I lengden er du absolutt tjent med å følge med i tiden å benytte deg av dette relativt nye fenomenet, men det kan være lurt å orientere deg om hvilke apper du bør gå for ved å lese noen anmeldelser.

Akkurat som når du skal velge blant utvalget av kasino-apper som nå er å finne, som for eksempel Unibet Poker App, er det en god idé å lese hva andre anbefaler. Finn ut hva vanlige brukere har å si om de aktuelle appene du vurderer å prøve ut, og sjekk også ut testvinnere. Apper som lastes ned fra Google Play viser hvor mange stjerner de ulike appene har fått i snitt, og folk legger ofte igjen kommentarer.

Spar tid på å lese anmeldelser

For eksempel ser mange ut til å være fornøyde med Norge Radio – Online & DAB radio app. Når andre har gått god for en app, blir det enklere å ta en avgjørelse. Veien mot å finne de beste radio-appene blir således kortere.

Det finnes apper for Android, iPad og iPhones, og mange gir tilgang til flere ulike kanaler. Å lytte til radio har blitt stadig enklere, og særlig i kjølvannet av mange kanalers kontroversielle avgjørelse om å kutte ut FM-nettet begynte flere å se seg om etter andre, nyskapende måter å lytte til radio på. DAB ble en god erstatning, men for mange er radio via mobilnettet mer lettvint.

Særlig de unge, som er mest kjent med Internett uansett, er kanskje radio-apper den mest foretrukne løsningen. Og de som har vokst opp med Internett er særdeles flinke til å dobbelsjekke at produktene de laster ned holder mål. Takket være nettet er brukeranmeldelser og eksperttips alltid bare noen tastetrykk unna, og det er ikke lenger nødvendig å konsultere Forbrukerinspektørene eller andre forbrukerprogram for å finne nødvendig info.