P4 Radio Hele Norge

Mange kjenner denne kanalen bare som P4, og den er en av landets mest populære kommersielle radiostasjoner. Her finnes både frokostprogrammer, nyheter og sport, musikk, underholdning og alt du kan forvente deg av en god radiokanal. P4 Radio Hele Norge hjelper deg gjennom dagen med programmer som passer for de ulike tidene på døgnet.

Radiofrokost er P4 sitt populære morgenshow, og gjør det lettere for B-mennesker å samle seg om morgenen. Her byr tre glade programledere på nyheter, sport, musikk og annen underholdning som skal gjøre det å stå opp litt lettere. Dette showet varer i 4 timer fra klokken 06:00, og avløses av P4 direkte, som byr på oppdaterte nyheter og kultur.

Et program som er særlig slår an blant pendlere og folk som skal hjem fra jobb, er Midt i trafikken, som går fra 15:00 til 18:00. Dette showet er perfekt å høre på i bilen, og gjør den saktegående rushtrafikken langt enklere å håndtere når du er på vei hjem. Her tas det opp emner som er mer eller mindre relaterte til nettopp det å være midt i trafikken, som spørsmålet om hvor lang tid det er vanlig å bruke til og fra jobb.

Lyden av Norge

Klarer du å gjette lyden? P4 har i lange tider hatt en konkurranse gående hvor de spiller av en lyd som lytterne skal gjette hva er for noe. Lydene er vanskelig å tolke, og kanalen får inn haugevis med forslag på hva det kan være. Selvfølgelig er det kun ett svar som er riktig. For eksempel var lyden av Norge en gang justering av fokus på et kamera, som en heldig vinner skjønte. Forslag kanalen fikk inn, inkluderte lyden av klaffen på en ringperm, åpning av kranen på en vask og det å sette på en sugekopp.

P4 holder stadige konkurranser hvor du kan vinne interessante premier. I Lyden av Norge er det gjerne sekssifrede summer det er snakk om, mens det i for eksempel årlige sommerturneer kan være VIP-billetter til Ullevål og overnatting på Thon Hotel, reisegavekort på 10 000 kr, eller et års abonnement på Canal Digital. I skrivende stund, sommeren 2019, er de ute etter ditt beste sommerminne, og kårer snart en heldig vinner.

Foruten P4 Radio Hele Norge, finner vi flere andre kanaler innen P4-gruppen: P5 Hits, NRJ Norge, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og nettradioene P11 Bandit og P5 Nonstop Hits.