NRK Sport

NRK har litt av hvert å by på innen både på radio og TV, og de har selvfølgelig også sport på repertoaret. Med kanalen NRK Sport får du sport hele døgnet, hvilket inkluderer siste nytt innen ulike grener og musikk som gir den rette stemningen for sport. I tillegg sender de live fra kamper og sportsarrangementer når det er tid for det. Uansett når på døgnet du måtte ville ha sportsnyheter, er NRK Sport alltid behjelpelig. Selve merkenavnet NRK Sport blir brukt om alle mulige sportssendinger fra NRK på alle mulige medier, men som sagt finnes det en egen radiokanal som også bærer dette navnet.

Generelt sett er NRK landets største kringkaster, og til de mest ihuga fans’ glede har de denne egne kanalen dedikert til sport, hvor alt fra de mest populære idrettene til nisjesporter dekkes med jevne mellomrom. Å følge sport direkte har aldri vært enklere, og i tillegg til å ha gjort furore på både DAB- og FN-nettet kan sendinger nå strømmes via mobilnett 24/7. NRK Sport er blant kanalene som har gjort sport tilgjengelig rett fra lommen.

Kanalen NRK Sport har blant annet både egen Facebook- og Twitter-konto det er verdt å sjekke ut for å få siste nytt. Her poster de sportsrelaterte nyheter fra NRK. Fra kanalens sosiale medier kommer det altså oppdateringer stort sett flere ganger om dagen, akkurat som på radioen. Både på radioen og på kanalens plattformer på nett dekkes de mest populære idrettene blant fans og bettere.

Fordeler for bettere

Du står dermed ikke i beit hvis du trenger informasjon til kamper du skal satse penger på. Detaljerte sportsnyheter kan gi deg en pekepinn på hvorfor et bestemt lag eller en bestemt utøver har odds på sin side, og hjelpe deg med å ta en avgjørelse om hvordan du vil satse dine penger. Når du skal satse penger på et hvilket som helst lag eller utøver, er det av essensiell verdi å vite mest mulig om dem. Det er mange faktorer som er med på å avgjøre hvordan det kommer til å gå i neste konkurranse, inkludert siste nytt om dem.

Derfor gjør du deg selv en tjeneste i å holde deg oppdatert på hva som foregår i de aktuelle lagenes/utøverens verden, for ikke å snakke om den aktuelle sporten for øvrig. Av den grunn er det fint å ha NRK Sport, fordi de hele tiden kommer med siste nytt. Nyhetsinnslagene byr på relevant nytt innen sport, kun avbrutt av musikkinnslag. Fordi sportsnyheter er et høydepunkt både blant tilhengere og bettere, er det mange kanaler som prioriterer sportsnyheter for å holde seg flytende. Innen sportsbetting prioriterer mange å legge inn innsatser mens kampene pågår, og da er det fint at de kringkastes mens de pågår. Takket være NRK er det meste tilrettelagt for å vinne penger.

Sport hele døgnet

Verdenen av idrett er enorm, og NRK Sport dekker idretter fra hele spekteret. Hva som er mest i vinden til enhver tid, avhenger av sesongen. For eksempel dekkes fotball, både lokalt og internasjonalt, stort sett hele tiden, mens ulike norgesmesterskap og verdensmesterskap, som i sykling og friidrett, er litt mer sesongavhengig. Populære utøvere er også i fokus. Lyttere holdes oppdaterte på nyheter om idrettsstjernenes neste steg i karrièren, og generelt alt som vil være til interesse for tilhengere – døgnet rundt.

Det å høre på for eksempel kamper over radio er åpenbart ikke helt det samme som å se dem på TV eller å være på stadion, men det har sine fordeler. Nettopp fordi du ikke kan se hva som foregår, og må ta til takke med kommentatorene og deres beskrivelser av det som foregår, blir det en annerledes spenning. Plutselig kan et mål scores uten at du fikk noe forvarsel om det. Mange hører på kamper på radioen fordi de sitter i bilen på vei hjem, hvilket gjør en ellers kjedelig kjøretur langt mer spennende.

Å høre kamper på radio snarere enn å se dem på TV gir deg muligheten til å slå to fluer i en smekk. Du kan få unnagjort viktige gjøremål, samtidig som du får med deg resultater. Det er vanskelig å mulig huset samtidig som du ser på TV, men å i stedet lytte til radio mens du holder på, er fullt mulig. Slik får du vite om favorittlaget ditt vinner, og/eller om du har vunnet noe penger på bettingen din. Samtidig får du unnagjort husarbeidet. Med NRK Sports stadige veksling mellom sportsnyheter og musikk, er det en fryd å ha radio som bakgrunnsunderholdning også når det ikke er noen kamper på gang.